Felhívás az OREKO – Országos Resztoratív Konferenciára

Felhívás az OREKO – Országos Resztoratív Konferenciára

Szíves figyelmükbe ajánljuk a szegedi Gál Ferenc Főiskola Társadalomtudományi és Szociális Képzési Kar Pedagógiai Intézete által szervezett OREKO – Országos Resztoratív Konferenciát, amit “Új eszközökkel a közösségek szolgálatában” címmel rendezünk meg.

A resztoratív – vagy más szóval helyreállító – gyakorlatok egy több mint húsz esztendőre visszatekintő szemléletmód és módszertan a fegyelemsértés kezelésének, a közösségi konfliktusfeldolgozás, a közösségek fejlesztésének szolgálatában.

 

A konferencia időpontja: 2016. január 15.

Helyszíne: Gál Ferenc Főiskola, Szeged, Dóm tér 6.

A konferencia elnöke: Dr. Csomortáni Zoltán adjunktus, klinikai szakpszichológus, pár- és családterapeuta, a Gál Ferenc Főiskola és az Eötvös Loránd Tudományegyetem PPK NI tanára

Konferenciánk előadói között a resztoratív, helyreállító szemlélet magyarországi és nemzetközi szakértői osztják meg elméleti és gyakorlati tapasztalataikat. A konferencia részvétel regisztrációhoz kötött, ezért kérjük Önöket, hogy legkésőbb január 10-ig jelezzék részvételi szándékukat Regisztrációs oldalunkra kattintva.

A GFF és a SZEGEPI együttműködésében a konferenciát egyúttal öt órás pedagógus-továbbképzésként is lehet teljesíteni, a köznevelésben működő pedagógus kollégák számára biztosítható mind jobb hasznosulás érdekében

Várjuk jelentkezését a 2016. év első szakmai konferenciájára!

További hírek