Hirek

2017. szeptember 19-én került sor a tanév első ERASMUS+ információs napjára

2017. szeptember 19-én, kedden Főiskolánk Teológiai Karán is sor került a hallgatók ERASMUS+ programokról szóló tájékoztatására.

A GFF külügyi titkára, intézményi Erasmus koordinátora, Dr. Thékes István várta az érdeklődő hallgatókat a 12.40-kor kezdődő előadásra, amelynek témája  a Főiskolánkon is működő  ERASMUS+ program, az ehhez kapcsolódó pályázati- és ösztöndíjlehetőségek voltak. Az érdeklődők az ismertető előadás után feltehették a külföldi tanulmányi utakkal és a külföldön töltött szakmai gyakorlattal kapcsolatos kérdéseiket. Főiskolánk szarvasi és gyulai karán is, a kari koordinátorok segítségével megtörtént a hallgatók tájékoztatása.

Hallgatói mobilitásra 2017. október 10-ig várjuk a jelentkezőket! A jelentkezés első lépése egy online regisztráció felületen kezdődik. A kari illetve intézményi koordinátorok ezt követően veszik fel a kapcsolatot az érdeklődővel. A ERASMUS+ külföldi tanulmányi út és szakmai gyakorlat mellé is igényelhető kiegészítő szociális- és fogyatékkal élő résztvevő számára támogatás.

További hírek
Cimkék