Egészség- és Szociális Tudományi Kar

Erasmus+ tájékoztató Karunkon

2018. április 5-én ERASMUS+ információs napot tartott a Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Kara. A rendezvényen a Kar mindhárom alapszakáról jelen levő hallgatók tájékoztatást kaphattak az ERASMUS+ programban elérhető mobilitási lehetőségekről, valamint a Tempus Közalapítvány által kínált további nemzetközi ösztöndíjlehetőségekről (például Campus Mundi) is.

A tájékoztatón Dr. Fodor Lajos egyetemi tanár, a Kar dékánja köszöntötte a jelenlévőket, hangsúlyozva azt, hogy a Gál Ferenc Főiskola általános célkitűzéseihez illeszkedve az Egészség- és Szociális Tudományi Karon is kiemelten fontos cél a hallgatók mobilitásának, nemzetközi tapasztalatszerzésének elősegítése.

Az ERASMUS+ programról szóló részletes tájékoztatót Dr. Thékes István adjunktus, a Főiskola intézményi ERASMUS+ koordinátora tartotta. Kitért a mobilitási lehetőségek típusaira, a pályázati feltételekre és a gyakorlati tudnivalókra. Kiemelte: a hallgatók számára életre szóló élményt, egész pályájukra meghatározó tapasztalatot jelent a nemzetközi mobilitásban való részvétel.

Elhangzott, hogy az Egészség- és Szociális Tudományi Kar pályázni kívánó illetve a mobilitási lehetőségek iránt érdeklődő hallgatói Czinderi Kristóf tanársegédhez, kari ERASMUS+ koordinátorhoz fordulhatnak (e-mail címe: czinderi.kristof@gff-gyula.hu), aki emlékeztette a hallgatókat az április 30-i pályázati határidőre.

További hírek
Cimkék