A Gál Ferenc Főiskola oktatói előadásokat tartottak a pécsi XIX. Országos Neveléstudományi Konferencián november 7. és 9. között

A Gál Ferenc Főiskola oktatói előadásokat tartottak a pécsi XIX. Országos Neveléstudományi Konferencián november 7. és 9. között

A neveléstudományi kutatók legjelentősebb éves kongresszusán 24 hazai felsőoktatási intézmény képviseltette magát a didaktika tudományának széles spektrumát lefedő eseményen. A GFF oktatói több előadással is képviselték intézményünket a 2019. november 7-9. között Pécsett megrendezett XIX. Országos Neveléstudományi Konferencián.

Dr. Homoki Andrea főiskolai tanár, a GFF Egészség- és Szociális Tudományi Karának dékánja és Czinderi Kristóf az ESZK tanársegédje „Óvodai és iskolai segítők beágyazódása a köznevelési intézmények szervezeti kultúrájába” című közös előadásukban ismertették új kutatási eredményeiket.

A kongresszuson továbbá a GFF főiskolai docense és külügyi titkára, Dr. Thékes István két előadást is tartott. Dr. Thékes István először az idegen nyelvi szekcióban ’Egy fiatal nyelvtanulók számára készülő gamifikált online angol nyelvi kollokáció tudásra fókuszáló tanulási plat­form fejlesztési folyamata’ címmel tartott prezentációt, melyet a szűk kutatási terület képviselői elismerően fogadtak. Ezt követően a külügyi titkár a Dr. Kozma Gábor rektorral közösen lefolytatott empirikus vizsgálatának eredményeit ismertette ’Az oktatók hatása a hallgatói mobilitásra a Gál Ferenc Főiskola ERASMUS+ tevékenységében’ címmel.

A rendezvényen az előadások között számos kollégával lehetett eszmecserét folytatni, melyek eredményeképpen sok új megvalósítható együttműködés ötlete merült fel, mely intézményünk javára fordíthatóak.

További hírek
Cimkék