Gazdasági kar

Rangos oktatói kitüntetés a GFE Gazdasági Karán

Október 15-én a Gál Ferenc Egyetem Gazdasági Karának oktatója, Kölcseyné Balázs Mária „Békéscsaba Ifjúságáért” díjat kapott. A kitüntető címet ezúttal az Elismerések Napján adták át az önkormányzat képviselői.

Kölcseyné Balázs Mária a Gazdasági Karon rendezvényszervezést, kommunikációt és marketinget oktat, illetve kari rendezvényeket is szervez, többek között szakmai konferenciák, nyílt napok, diplomaátadók fűződnek a nevéhez.

Eredetileg tanítóként végzett Debrecenben, majd pedagógusi, művelődésszervezői és közoktatás-vezetői diplomát szerzett. 1994-től 2007-ig a Békés Megyei Művelődési Központ munkatársa, 2007-től a felsőoktatásban tevékenykedik. Több civil szervezetnek is munkatársa volt, régóta együttműködik a Békés Megyei Népművészeti Egyesülettel, jelenleg a szervezet projektszakmai vezetője.

Kölcseyné Balázs Mária több mint 30 éve dolgozik a kultúra és az ifjúságszakma területein. Szervezett falunapokat, országos és nemzetközi rendezvényeket, konferenciákat, fesztiválokat, diákönkormányzati és ifjúsági, könnyűzenei táborokat. Írt tanulmányokat, részt vett kulturális és ifjúsági koncepciók elkészítésében. 2018-ban a tehetséggondozásban végzett kiemelkedő munkáját „BonisBona – A nemzet tehetségeiért” díjjal is elismerték.

 

További hírek
Cimkék