Hirek

Gyakorlósaink és pedagógusjelöltjeink mesemondós sikerei

A Szarvasért Alapítvány a „Mese Örök” című mesemondó vetélkedőn – amit idén rendkívüli módon, digitális formában rendeztek meg – „gálferences” óvodánk és iskolánk, meg Pedagógiai Karunk versenyzői remek eredményeket értek el. Az óvodás kategóriát Gyakorlónk Tulipán csoportja nyerte meg Simon Lotti Iringó, Steinmacher Petra, és Patkós Izabella részvételével. II. helyen végzett a Búzavirág csoportos Petényi Zsófi és Csernus Zsolt.
Az alsó tagozatosok versenyében II. helyezett lett a 4. osztályos Csapó Sára.

A felső tagozatosoknál a 6. osztály csapata állt a digitális verseny képzeletbeli dobogójának III. fokára. Csapattagok voltak: Bagosi Mariann, Brachna Boglárka, Nagy-Bobvos Leon, Tóth Iringó, Szebegyinszki Rita.

Az egyetemisták versenyében a GFE Pedagógiai Kar 6 pedagógusjelöltje mondott mesét a következő eredménnyel: 1. helyezett lett Kelemen Petra (III. éves óvodapedagógus jelölt), 2. helyen végzett Szalainé Kiss Edina (III. éves tanítójelölt), 3. helyezést ért el Kocsis Nikoletta (III. éves óvodapedagógus jelölt). Emléklapot kaptak a II. évfolyamos csecsemő- és kisgyermeknevelő jelölt Nagy Kata és Czirbuly Viktória, továbbá a IV. éves tanítójelölt Faur Ancuta.

Szeretettel gratulálunk, hiszen a mesék és a mesélés szeretete különösen is fontos a gyermekeknek és nevelőiknek egyaránt!

További szívből jövő meséket kívánunk a kicsi és nagy mesemondóknak! Elismerés illeti a felkészítő pedagógusokat és egyetemi oktatókat!

Összeállította: Kozma Gábor

Megjelenés:

http://www.szarvasihet.hu/2020/11/02/a-mese-orok-mesemondo-vetelkedo-helyezesei/

 

 

További hírek
Cimkék