Hirek

Gelsey 99 az idei adventben

Gelsey 99 az idei adventben

Isten éltesse sokáig 99. születésnapján a SZEGEPI alapítóját, báró Gelsey Vilmos urat! Boldog születésnapot és áldott karácsonyt!

A Szeged-Csanádi Egyházmegye Gelsey Vilmos Pedagógiai Intézete tisztelettel és szeretettel köszönti a 99. születésnapján báró Gelsey Vilmos Urat, a SZEGEPI alapítóját!

Szegedről, és az egyházmegye iskoláiból, óvodáiból küldjük neki Londonba jókívánságainkat, a mielőbbi találkozás reményében, a 100. születésnapra készülés közös örömével.

Ezt a szép születésnapot az adventben ünnepeljük, így a közeledő karácsonyra is növekvő szeretettel gondolva, küldjük Gelsey Vilmos Úrnak az egyetemünk szarvasi Gyakorlóintézménye és a kunszentmártoni Szent Anna Katolikus Óvoda pedagógusainak és gyermekeinek zenés-verses köszöntését, amit a Gelsey 99 alkalmára is készülve állítottak össze, a távolból is hozzá fordulva, meggyújtva az adventi koszorú gyertyáit.

Küldjük ezeket a felvételeket az egyházmegye minden iskolájának és a SZEGEPI partnereinek, minden jóakaratú embernek, akikkel így osztjuk meg a 99. születésnap és a közeledő karácsony, a Megváltó születésének ünnepi örömét.

Isten éltesse sokáig báró Gelsey Vilmos Urat, és adjon Isten áldott, boldog karácsonyt neki és a SZEGEPI, az egyházmegyei iskolák és óvodák közösségeinek!

Dr. Kozma Gábor
főigazgató

Megjelenés: szegepi.hu
További hírek
Cimkék