Hirek

Európai közbeszerzési jogesetek – Felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók (faksz) kötelező online szakmai képzése

(3 kredit) Európai közbeszerzési jogesetek – Felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók (faksz) kötelező online szakmai képzése

Kategóriák

FAKSZ továbbképzés

Az Európai Unió esetjogának ismerete a közbeszerzési eljárások lefolytatásában, a jogérvényesítés, a szakmai vélemények készítése során ma már elengedhetetlen a közbeszerzési szakértők számára. A képzés a szakirodalmi háttér bemutatásán, az irányelvi szabályváltozások ismertetésén, az EUB esetek kapcsán ismertetésre kerülő jogszabály-értelmezési kérdéseken keresztül gyakorlatorientáltan közelíti meg a felmerülő problémákat, továbbá képzésünk más uniós tagállamok gyakorlatának ismertetése mellett hazai audittapasztalatokra is kitér.

Képzésünk közbeszerzési referenseknek, menedzsereknek, közbeszerzési szakjogászoknak, jogászoknak, gazdasági szakemberek ajánljuk, továbbá olyan olyan felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadóknak (faksz) ajánljuk, akik kreditpontokat gyűjtenek képzési időszakukra!

AZ ONLINE KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉVEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK

  • 3 kreditpont.
  • Nyilvántartási szám: 00067

A konferencia szakmai részéért a Gál Ferenc Egyetem (a Gál Ferenc Egyetem felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: B/2021/000499) felelős, a technikai lebonyolításért a System Media Kft. A végzett résztvevőket a Miniszterelnökség felé, ill. a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe a Gál Ferenc Egyetem jelenti le.

KREDITPONTOS ONLINE KONFERENCIA ELVÉGZÉSÉNEK MENETE

  • A jelentkezés után díjbekérőt kap, a képzés díjának kiegyenlítése után megkapott felhasználó nével és jelszóval tud belépni oktatási portálunkra: https://e-systemmedi.hu/moodle – ahol a képzést megkezdheti.
  • A képzést heti turnusokba indítjuk, minden turnus hétfőn kezdődik és csütörtök éjfélig lehet elvégezni.
  • E-learning képzésünk (kurzus) 3 modulból áll, minden modulban egy darab 90 perces filmet kell végignézni.
  • A modulok sikeres megtekintése után 4 kérdésből álló teszt sor található. 3 kérdés helyes megválaszolása esetén  lehet továbblépni a következő modul következő filmjéhez.
  • Az utolsó modul elvégzése után aktiválnia kell az un. Bizonyítvány modult, ennek alapján tekintjuk befejezettnek a képzést.
  • Képzésünk a megújult felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv.) hatálya alá tartozik.
  • A képzések elvégzéséhez telefonos technikai ügyfélszolgálatot biztosítunk!

További információk
Tel: 1/787-7570
E-mail: szervezes@systemmedia.hu

A felhívás további részletei: https://systemmedia.hu/

System Media

További hírek
Cimkék