Egészség- és Szociális Tudományi Kar

A GFE ESZK és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Békés megyei szervezete versenyt hirdet a LEGKIVÁLÓBB ÁPOLÓJELÖLT cím elnyerésére Békés megyében

KIK VERSENYEZHETNEK?
Békés megyei egészségügyi szakközépiskolák, technikumok 11., 12. és 13. évfolyamos tanulói vehetnek részt a versenyen.

MI A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ?
A jelentkezés határideje: 2021. december 5.

MIBŐL ÁLL A VERSENY?
A versenyzőknek három fordulós szakmai versenyen kell számot adniuk az ápolási szakmai ismereteikről és elhivatottságukról. A verseny elő- és középdöntője online formában lesz, míg a döntőt a gyakorlati tudás és a rátermettség mérésére céljából személyes jelenléttel tarják.

KI SZERVEZI A VERSENYT?
A GFE Egészség- és Szociális Tudományi Kara a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Békés megyei szervezetével és partnereikkel együtt tartja meg a versenyt.

MIKOR LESZ A VERSENY?
2022 februárjában, tehát a második félév elején.

HÁNY DÍJAT ADNAK ÁT?
A döntő első helyezettje veheti át a Legkiválóbb Ápolójelölt kitüntető címet, a második és harmadik Kiváló Ápolójelölt címben részesül. A döntő minden résztvevője elismerést kap, köszönhetően a szponzoráló szervezeteknek, valamint különböző ösztöndíjakra számíthatnak, ha esetleges egyetemi tanulmányaikat a GFE ESZK-n folytatják.

HOGYAN LEHET JELENTKEZNI?
A versenyre a következő linken online kell regisztrálni.

HOL KAPHAT TOVÁBBI TÁJÉKOZTATÁST?
Információk kérhetők a GFE ESZK-n: Dr. Beke Szilvia dékánhelyettes, tanszékvezető főiskolai tanártól a beke.szilvia@gfe.hu címen vagy a +36 (66) 561629 számon.

Szeretettel hívjuk és várjuk az ápolójelölteket!
Tanulj játszva az érettségire és szerezz tapasztalatot egyetemi környezetben, mert
„Mi a jövődre készítünk fel!”

További hírek