Hirek

A Gál Ferenc Egyetem sajtónyilvános tájékoztatót tart a szarvasi Pedagógiai Karának nyertes intézményfejlesztési pályázatáról

Több mint 1 milliárd Ft összértékű fejlesztés kezdődik a GFE szarvasi campusán

A Gál Ferenc Egyetem sajtónyilvános tájékoztatót tart a szarvasi Pedagógiai Karának nyertes intézményfejlesztési pályázatáról november 17-én, 11 órától a Kar épületében. A „Komplex intézményfejlesztés a Gál Ferenc Egyetemen” című projekt fő feladata a közösségi sportolás fejlesztése a szarvasi campuson. A nagyszabású beruházás 1,269 milliárd forint vissza nem térítendő uniós támogatásból valósul meg a Széchenyi Terv Plusz Program keretében.

Az üzemeltetői koncepció a Pedagógiai Kar területén jelenleg kihasználatlanul álló, leromlott állapotú épületek újrahasznosítását tűzte ki célul. A pályázat részeként a sportcsarnok teljes körű felújítása és a hallgatói centrum energetikai fejlesztése valósul meg; ennek köszönhetően egy sokkal modernebb, illetve korszerűbb energetikai adottságokkal rendelkező környezetben sportolhatnak, és minőségi módon tölthetik el szabadidejüket a szarvasi hallgatók.

A "Komplex intézményfejlesztés a Gál Ferenc Egyetemen" című projekt sajtótájékoztató meghívója

A „Komplex intézményfejlesztés a Gál Ferenc Egyetemen” című projekt sajtótájékoztató meghívója 2022.11.17. (csütörtök)

Fotók: Judik Alex

További hírek
Cimkék