Hirek

„Tabletet minden kicsi kézbe!” program a Szarvasi Gyakorlóban

Az egyetem Gyakorlóintézményébe megérkeztek azok az egyéni online tanulási teret támogató digitális eszközök, tabletek, amit az intézmény első osztályos tanulói kaptak kézhez.

A „Tabletet minden kicsi kézbe!” programelem az intézmény saját fejlesztésű digitális oktatási portfóliójának része, ami támogatja az egyéni és személyre szabott pedagógiai eljárásokat. Az intézmény két okostanterme mellett, a korszerű informatika terme, és info-szigetei mellett, minden munkavállalójának 2017 óta biztosít busines kategóriás digitális termékeket, és minden tanulójának saját tablet eszközt. Az elmúlt időszakban 2015-től kezdődően stratégiai fejlesztési irányként definiált az oktatás innovációjának ilyen támogatása, a

Gyakorlóintézmény minden tantermének és fejlesztő terének vállalati szintű digitális fejlesztése, folyamatos pályázati támogatással és egyéni költségvetési forrás ráfordítással az interaktív platformok teljes lefedése és folyamatos korszerűsítése.
De ami még fontosabb: egy visszajelző mosoly az elsőseinktől, és annak az érzése, hogy Gyakorló, ahol jó gyereknek lenni! A program keretében negyvenöt darab tablet került átadásra.

További hírek
Cimkék