Egészség- és Szociális Tudományi Kar

VI. Zalaegerszegi Nemzetközi Egészségturizmus Konferencia

Március 3-án zajlott a VI. Nemzetközi Egészségturizmus Konferencia a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Zalaegerszegi Képzési Központjának szervezésében.

A konferencián részt vett Dr. Mészáros Zsolt, Kenya Magyarországi Nagykövete, aki a Pécsi Tudományegyetemmel való jó kapcsolatán túl kiemelte, hogy szeretné, ha minél több olyan innovatív kapcsolat jönne létre, mely további lehetőségeket kínál a két ország számára.

A Gál Ferenc Egyetemet Dr. Beke Szilvia dékánhelyettes, tanszékvezető főiskolai tanár képviselte, mint társszekcióvezető, valamint közös előadást mutattak be Tömő Zsolttal, a PTE Egészségtudományi Karának PhD hallgatójával. Előadásuk címe: Az utazás lelki egészségre gyakorolt effektusai, melyben a mindennapos lelki egészségvédelem találkozott a turisztikai igényekkel és lehetőséggel.

A konferencia lehetőséget nyújtott tapasztalat- és eszmecserére, a kutatói munkával kapcsolatos új ötletek merítésére. Emellett kiemelt tématerületként jelent meg a pandémia után kialakult helyzet és a jövőbeni lehetőségek.

Külön köszönetünket szeretnénk kifejezni Dr. Varga Zoltán PhD adjunktus úrnak a rendezvény megálmodójának.

További hírek
Cimkék