Egészség- és Szociális Tudományi Kar

A GFE Egészség- és Szociális Tudományi Kara az OH Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központja Tavaszi Pedagógiai Napok plenáris konferenciáján

A Gál Ferenc Egyetem több éve kitűnő partneri kapcsolatban dolgozik együtt az Oktatási Hivatal Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központjával, melynek keretein belül a gyulai Kar októi előadást tartottak a Tavaszi Pedagógiai Napok programsorozaton.
A plenáris ülést Dr. Vincze Gábor dékán előadása nyitotta, mely során a pedagógus kollégák a pszichés zavarokkal ismerkedhettek meg és azzal, hogy miként ismerhetik mindezt fel a hétköznapokban. Előadását követően dr. Udvardi László pszichiáter a krízisekről és a lelki elsősegélyszolgálatról, míg Dr. Beke Szilvia dékánhelyettes a pozitív életszemléletről, a boldogság elérésének lehetőségeiről tartott előadást az érdeklődők számára.
A programot Herczegné Számel Annamária, a Békés Vármegyei Civil Központ vezetője folytatta és Karunk adjunktusa, Dr. Olteanu Lucián Liviusz zárta a férfi és női szerepek jelentőségével és néhány, a hétköznapok gyakorlatában alkalmazható jó tanáccsal. A rendezvény igen jó hangulatban zajlott és lehetőséget adott újabb együttműködési lehetőségek kialakulásának.
Külön köszönetünket fejezzük ki a Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központnak és Simon Nóra Edina főosztályvezető asszonynak, hogy meghívásának köszönhetően részt vehettünk a rendezvényen.

További hírek
Cimkék