Nagy az igény ápolókra, szociális munkásokra, az idősgondozás vagy az egészségturizmus szakembereire. Növekszik a megbecsülésük, különösen is a diplomásoké! A katolikus Gál Ferenc Egyetemen a legjobb hely a betegekről, rászorulókról, az úton lévőkről gondoskodás képzéseinek. Nálunk korszerű tudást, a legjobb gyakorlati képzést és hozzá külföldi tanulmányutakat kapsz! Mindez személyes tanári vezetéssel, diákprogramokkal, kollégiummal, belső ösztöndíjakkal jár.

Legyél egyetemista Gyulán, a pezsgő kultúrájú városban! Gyula hazánk kiemelkedő turisztikai célpontja, fejlődő gazdasággal, és diákváros is, ahol családias campusunk a hangulatos belvárostól két percre van. Itt működik a fenntartó egyházmegyénk Grosics Labdarugó Akadémiája is. Gyula testet és lelket erősítő mozgalmasságával, impozáns várával, sok templomával, Almásy-kastélyával és a fürdővel, híres gasztronómiájával rögtön elvarázsolja a Körösvidék szívébe érkezőket.

Gyulai karunk kiemelt partnere a Békés Megyei Központi Kórház, így a gyakorlatokhoz szükséges tudás és háttér a legmagasabb szinten biztosított. A szociális munka szakunk duális képzését a régió nagy szolgáltatói és a fenntartó egyházmegyénk országosan meghatározó gyermekvédelmi rendszere nyújtja.

Karunkon a történelmi múlt és a virágzó jelen kapcsolódik össze Gyula város értékeivel, illetve oktatóink elméleti és gyakorlati tudásával. Ismerd meg ezt a páratlan közeget, és légy részese te is a hazai egészségügy és szociális szakma jövőjének!

Miért érdemes nálunk tanulni?

  • Mert itt nem fogsz unatkozni! Gyula élhető és emberléptékű városában mindig történik valami, a találkozásokra alkalmas számos kulturális, sport és vallási program, az éttermek és kávézók sokasága közül válogathatsz.
  • Mert rengeteg természeti szépség, történelmi és jelenkori kulturális kincs várja, hogy itt felfedezzed.
  • Mert az egészségügy és a szociális ágazat, a turizmus vezető szakemberei készítenek fel a társadalmilag létfontosságú hivatások gyakorlására.
  • Mert nagy presztízsű partnereknél folynak a duális képzéseink.

Békés megye Gyulán is tárt karokkal vár! – Vezetünk az értékek világában!

Gál Ferenc Egyetem Egészség- és Szociális Tudományi Kar
5700 Gyula, Szent István u. 17-19.
Telefon: (66)-561-620
E-mail: titkarsag.eszk@gfe.hu