Gazdasági kar

Nemzetközi siker a 29. Hallgatói Tudományos Konferencián Besztercebányán

A besztercebányai Bél Mátyás Egyetem Gazdasági Kara 29. alkalommal rendezte meg a Hallgatói Tudományos Konferenciát 2023. március 30-án. A konferencia célja, hogy az egyetemisták bemutathassák a gazdaság- és társadalomtudományok, információs technológia területén végzett kutatásaikat és azok eredményeit.

A békéscsabai Gazdasági Kart Sztanoj Dorottya gazdálkodási és menedzsment alapszakos 3. éves hallgató és Prorok Máté kollégánk képviselte.

A konferencián Prorok Máté első helyezést ért el Artificial intelligence and its potential effects on organizations című előadásával, míg Sztanoj Dorottya The presence of the gambling phenomenon in Hungary című munkájával az előkelő második helyezést érte el (felkészítő tanára Ferenczné Szarvas Anikó, karunk mestertanára).

A delegáció tagjaként részt vett Karunk dékánja, Dr. Árpási Zoltán és Dr. Simon Sándor tanszékvezető is, akik sikeres szakmai egyeztetést folytattak Dr. Peter Kristofikkal, a besztercebányai Gazdasági Kar dékánjával és közösen meghatározták a két Kar közötti jövőbeni együttműködés irányát.

 

Az elért eredményekhez gratulálunk és további eredményes, jó munkát kívánunk!

További hírek
Cimkék