Legyél részese Békés megye gazdasági erősödésének, szerez diplomát a megyeszékhelyen! Vár a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai Gazdasági Kara!

Békés megye erősödik, itt érdemes diplomát szerezned, a jövőt a szülőföldön tervezned! A Gál Ferenc Egyetem a megye dinamikusan fejlődő székhelyén, megújuló környezetben kínál piacképes tudást: ismerd meg a gazdaság működését, a pénzügyek világát, tanulj a szakma és az üzleti élet legjobbjaitól! Szakjaink vonzó karrierlehetőséget kínálnak, fektess a jövődbe és gondolkodj előre, mint egy igazi üzletember!

De Békéscsaba a piacképes tudás mellett sok mást is ad – országosan kiemelkedő kulturális és sportéletet, hiszen az alkotó- és előadóművészek, a sportolók városa is. Színháza, ifjúsági rendezvényközpontjai, múzeumai, Munkácsytól a kortárs művészekig vezető kiállítóhelyei, a klasszikustól a modern zenei irányzatokig nyújtott koncertek, az országos eseménynek számító kézilabda, röplabda és futball mérkőzések, és népszerű az atlétika, a vívás és a tánc. Egyetemünk sportcsarnoka műfüves pályája több klubnak is otthont ad a hallgatói sport mellett.

A szakmai fejlődéshez, tanuláshoz inspiratív környezetet nyújt Karunk békéscsabai campusa, ifjúsági és közösségi programoknak is vonzó helyet adó zöld területei. Tágas épületeink kényelmes otthonai a hallgatók és oktatók közösségeinek, modern könyvtárunk és korszerű kollégiumunk nyugodt hátteret biztosítanak. Küldetésünk a közjóra vezető, értékteremtő vállalkozás, az emberközpontú gazdaságetikára építő vezetés, a motivált munkavégzés ismereteinek átadása. Duális képzéseinket a gazdasági és üzleti élet kiemelkedő szereplői biztosítják, bővülő partnerkapcsolataink révén a magyar piac ismert szakembereitől tanulhatsz, mindez gyors elhelyezkedést biztosít a versenyszférában. Minden hallgatónknak külföldi ösztöndíjat adunk, hogy a világban szerzett tapasztalatokkal itthon még eredményesebb lehessenek.

Miért érdemes nálunk tanulni?

  • Mert a régió gazdaságát vezető Békéscsaba rengeteg lehetőséget kínál.
  • Mert képzéseink a modern üzleti és gazdasági élet kívánalmait követik.
  • Mert duális képzéseinken a naprakész tudásra a piacvezető szereplők tanítanak!
  • Mert a piacképes végzettség garantálja a gyors elhelyezkedést!

Békéscsabán tárt karokkal várunk! – Vezetünk az értékek világában!

Gál Ferenc Egyetem Gazdasági Kar
5600 Békéscsaba, Bajza u. 33.
Telefon: (66)-887-150
E-mail: titkarsag.gk[kukac]gfe.hu