A Gál Ferenc Egyetem képviselői 2020. november 5-én tartottak felvételi tájékoztatót az Egyetem képzéseiről Kisújszálláson a Vigadó épületében a helyi Gimnáziumok diákjainak. A rendezvény célja a térségben élő fiataloknak az egyes szakmák, hivatások népszerűsítését támogató programok biztosítása mellett a pályaorientációs előadások és interaktív workshopok megszervezése és a felsőoktatási lehetőségekről történő tájékoztatás.

A pályaorientációs rendezvényen  „forgószínpad szerűen” vettek részt a tanulók, ahol Kovács Katalin oktatási igazgató bemutatta a Teológiai Kar képzéseit, szakjait, az Egyetem saját szervezésű hitéleti felvételijének követelményeit, kiemelte a nyári jelentkezési határidőt. Tájékoztatást adott a Pedagógiai Kari pedagógus képzésekről, azok alkalmassági felvételi követelményeiről. Dr. Párduczné dr. Szöllősi Andrea adjunktus Asszony az Egészség- és Szociális Tudományi Kar alapképzéseit és azok felvételi követelményeit mutatta be a résztvevőket. Dr. Árpási Zoltán a Gazdasági Kar dékánja az alapképzésekről és felsőoktatási szakképzéseiről informálta a  jelenlévőket, bemutatva a duális képzést és részletezve Erasmus külföldi részképzési lehetőségeket valamint a hallgatói juttatásokat.

Egyetemünk az online szervezésű Nyílt napjaira, online  kérdezz – felelek alkalmaira szeretettel várjuk az érdeklődőket.